Top 3 opkomende artiesten 2021

No Comments

Nu we over de helft van 2021 zitten zijn er nieuwe hits en natuurlijk ook een heleboel nieuwe bekende artiesten bijgekomen. Welke nieuwe namen zijn erbij gekomen in 2021?

  1. Antoon

Rapper, zanger en producer Anton is pas 18 jaar, maar al zijn hele leven nauw verbonden met muziek. Met 15 jaar was hij de jongste leerling die werd aangenomen door de Herman Brood Academie en sindsdien produceerde hij voornamelijk EDM-tracks met invloeden van hiphop, disco en de jaren 80.

In 2020 tekende Antoon als eerste artiest een contract met het merk van Twan van Steenhoven, bekend als The Opposites’ Big2. Hyperventilatie is een van zijn eerste singles, geproduceerd bij Maak’t Of Kraak’t. Kort daarna brachten Anton en Big2 samen een EP uit: Heilig Water.

Antoon poetst het bekende elektronische geluid van The Opposites, gaf het een moderne feel en bewees dat het jaren mee kan.

  1. Why Don’t We

Why Don’t We is een Amerikaanse band die sinds 2016 hard aan het werk is. Sinds hun debuut hebben deze jongens wereldwijd meer dan 3 miljard streaming media, 700 miljoen YouTube-views en 5 miljoen Instagram-fans.

Vorig jaar hebben ze de single Fallin’ uitgebracht, de track van het tweede album dat eerder deze maand werd uitgebracht: The Good Times And The Bad Ones. Dit nummer werd 70% gemaakt met Maak’t Of Kraak’t.

Net als 5 Seconds Of Summer maken ze slimme popsongs met een vleugje rock-‘n-roll om succes te behalen!

  1. Bad Bunny

In 2020 maakte Bad Bunny, J Calvin, Dua Lipa en Tainy de hit Un Dia.

Maandelijks luisteren zo’n 50 miljoen mensen naar de tracks van Bad Bunny op Spotify, maar een persoonlijke doorbraak in Nederland moet de Puerto Ricaanse zangeres nog maken. Wat Bad Bunny bijzonder maakt, is dat hij verantwoordelijk is voor de promotie en distributie van alle muziek. Zonder de hulp van grote labels overtrof hij alle sterren uit Latijns-Amerika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *